Skip to main content

Cliëntenraad Santvoorde

Onder de Cliëntenraad vallen de huizen ‘Santvoorde’, Wiekslag Krabbelaan, Noorderhof 68 en 70, allen in Baarn. Zij onderhoudt contacten met: bewoners, mantelzorgers, personeel en hoofd intramurale zorg van Silverein.
De Cliëntenraad vergadert 4 keer per jaar. Daarnaast zijn er enkele keren per jaar ronde tafel  gesprekken met bewoners, mantelzorgers, personeel en hoofd intramurale zorg. Een van de leden van de Cliëntenraad is hier bij aanwezig.
Tijden deze gesprekken komen klachten, veranderingen, verbeteringen aan de orde, die zoveel mogelijk direct behandeld worden of er wordt contact gelegd met hoofd intramurale zorg.
De Cliëntenraad van ‘Santvoorde’ heeft in de hal van ‘Santvoorde’ een brievenbus en daarnaast een email adres dit is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Heeft men vragen dan kan men dit per email of via de brievenbus doen.
De voorzitter van de Cliëntenraad van Baarn heeft zitting in de Centrale Cliëntenraad (CCR) waar tijdens vergaderingen de mening van de bestaande cliëntenraden wordt gevraagd naar het beleid van Lyvore.

Wij willen als Cliëntenraad opkomen voor de bewoners van de drie instellingen in Baarn.