Agenda

eerstvolgende vergadering is op 11 maart 2010

on vrijdag, 14 februari 2020. Posted in Agenda

De Seniorenraad Baarn onderzoekt en bespreekt alles wat raakt aan de collectieve belangen van de senioren in Baarn. 

De Seniorenraad vergadert op: woensdag, 11 maart 2020 van 10.00 uur tot 12.00 uur in de Leuning, Oranjestraat 8, Baarn. De heer B. van den Boom van Seniorweb komt vertellen over E-Health.

Wat is E-Health?
Een nieuwe term! E-health is digitale ondersteuning in de zorg, Digitaal, dus via internet, laptop/PC, smartphone of tablet. E-health geeft mensen makkelijker toegang tot zorg en meer inzicht in hun gezondheid.
Voorbeelden hiervan:
            ▪ beeldbellen met uw zorgverlener, arts, specialist. E-health in de zorg kan tijd besparen. Bijvoorbeeld omdat mensen makkelijk zelf online een afspraak kunnen inplannen met hun zorgverlener. En als een online consult mogelijk is (bijvoorbeeld via beeldbellen) hoeven ze de deur niet uit
            ▪ online uw recept vernieuwen,
            ▪ Thuismetingen…
Vandaag laten wij u zien wat er op dit moment al kan met E-health in de zorg (ook op lokaal niveau), middels video’s, websites en apps.

Belangstellenden zijn welkom. Contactpersoon: mevr. A. van der Veen, tel. 035-5416496 of email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.; Onze website: www.seniorenraad-baarn.nl